LOGO

'

12 актьори участват в социалната инициатива на САБ

Съюзът на артистите в България и Първа инвестиционна банка представиха официално календар за 2017 г. В него се съдържат снимки на актьори, които през годините са получавали награда „Икар”, предаде БГНЕС, а приходите от него ще помогнат на възрастни артисти и студенти.

Мотото на календара е “Актьори с добри сърца”. Всички актьори са застанали безвъзмездно пред обектива. Инициативата е в подкрепа на социалната програма на Съюза на артистите, която включва осигуряване на достойни старини на български артисти, както и подкрепа на талантливи студенти. Досега са подпомогнати 250 артисти.

Актьорите, които са се включили в календара са Александър Кадиев, Анастасия Лютова, Боряна Братоева, Валентин Ганев, Владимир Пенев, Захари Бахаров, Красимира Кузманова, Касиел Ноа Ашер, Лилия Маравиля, Стефка Янорова, Христо Мутафчиев и Юлиан Вергов.

Written by Мирена Керезова

Мирена е PR специалист и създател на LoveTheater.bg. Идеята за сайта се реализира през 2014. Тя е носител на PR Приз, връчван от БДВО, за комуникационната стратегия на LoveTheater.bg.

Leave a comment