LOGO

'

Актьори, преподаватели и зрители в дискусия за театъра и публиките

Актьори, преподаватели и зрители в дискусия за театъра и публиките Дискусия – Какво иска зрителят Full view

“Театър 2016. Какво иска зрителят?” е темата на дискусията, включена в съпътстващата програма на третото издание на европейската инициатива Нощ на театрите. Допирни точки между театъра и публиката ще търсят проф. Георги Каприев, актьорите Юлиан Вергов и Владимир Карамазов, режисьорът и преподавател в НАТФИЗ Антон Угринов и копирайтърът и блогър Йоанна Младенова,  на 17 ноември (вторник) в 19:00 ч. във VIVACOM Art Hall. Организатори на дискусията са сайтът www.lovetheatеr.bg и Фондация „Арт проджектс“

Участниците ще представят своите гледни точки за новите хоризонти пред театъра в България, като се опитат да отговорят на въпросите:

  • Как зрителите избират на коя постановка да отидат?
  • Защо ходят на театър – за да видят реалността или за да избягат от нея?
  • Разминават ли се търсенето и предлагането на театрални продукции и има ли добри практики на целенасочена рекламна комуникация на сценичното изкуство?

 

discussionВходът за всички заинтересовани от адекватното бъдещо развитие на театъра в България е свободен. Очаквайте повече информация за дискусията и участниците в нея в следващите ни публикации.

 

Written by Деница Грудева

Деница обича красивото, а красивото е изкуство! Не понася неадекватности, затова се старае да влага адекватни усилия и емоции в работата си. Обича дизайна, простите, но смислени неща и простите, но смислени отношение между хората. Захласва се по изкуство, музика, реклама и графичен дизайн. Все хубави неща :)

Leave a comment