LOGO

'

Актрисата Гергана Стоянова се присъединява към екипа на “Пуканки”

Актрисата Гергана Стоянова се присъединява към екипа на “Пуканки” Гергана Стоянова Full view

Криминалната комедия “Пуканки” има ново лице сред актьорския си състав – добре познатата ни Гергана Стоянова. Постановката, режисирана от Асен Блатечки, залага на остроумен диалог, неочаквани ситуации и забележителни актьори.

Герана е известна на много от зрителите като водеща на телевизионни продукции, сред които „Знаете ли български?“, „Свят за двама“, „Иначе“, “Сървайвър”, „Усещане за жена“ и др. Актрисата обаче има и богата театрална кариера – играла е в Драматичния театър в Перник, Драматичния театър в Пазарджик, театър “Барбуков” и театър “Сълза и смях” в София.

Опитът на Гергана пред телевизионната камера определено ще ѝ помогне да навлезе напълно в образа на героинята си в постановката „Пуканки”. Пиесата засяга темата за влиянието на телевизията върху човешката психика и дали моделите за подражание, налагани от “нашумелите холивудски продукции” понякога не водят до критични ситуции и изкривяване на човешкия мироглед.

Спектакълът на театрална къща „Вива Арте”  се игра за пръв път преди половин година. За краткия си сценичен живот “Пуканки” вече реализира многожесво успешни гостувания по страната. Сега постановката се завръща със свое собствено турне. Част от датите са следните:Пуканки

  • 01.10 – гр. Враца – Драматично-куклен театър Враца
  • 02.10 – гр. Перник – ОДТ “Боян Дановски”
  • 06.10 – гр. Монтана – Драматичен театър – Монтана
  • 08.10 – гр. Казанлък – Дом на културата “Арсенал”
  • 16.10 – гр. София – открита сцена “Сълза и смях”

 

Written by Мирена Керезова

Мирена е PR специалист и създател на LoveTheater.bg. Идеята за сайта се реализира през 2014. Тя е носител на PR Приз, връчван от БДВО, за комуникационната стратегия на LoveTheater.bg.

Leave a comment