LOGO

'

Асен Блатечки ще ви убие със смях и “Пуканки”

Асен Блатечки ще ви убие със смях и “Пуканки” Пуканки Full view

Броени дни преди раздаването на Оскарите художествената измислица на киното и реалният живот се преплитат на сцената в новата постановка на театрална къща Вива Арте “Пуканки”. Премиерата на спектакъла е на 15 февруари в театър “Открита сцена”.

Язвителна, хаплива, истинска и много, много смешна пиесата на Бен Елтън, режисирана от Асен Блатечки, ни разказва историята на един холивудски режисьор. Брус Деламитри създава продукции, които преливат от черен хумор и се радват на небивал успех сред зрителите. Неговите антигерои са съблазнителен пример за подражание. Те са адски „готини” типове и “ако те застрелят, само ще ти вдигнат акциите”.

Подобно на героите на Деламитри Уейн и Скаут, Асен Блатечки и Милена Маркова, са убийци – истински. Една нощ, и то не коя да е, а нощта на Оскарите, когато целият свят е в краката на Брус, Уейн и Скаут нахлуват в живота му. И започва най-поразителното телевизионно шоу, което ще ви остави без дъх.

Lovetheater.bg, AzCheta.com и Kefene.bg са медийни партньори на спектакъла.

Popcorn

Творески екип:

Режисьор: АСЕН БЛАТЕЧКИ

Сценография и костюми: АНТОНИЯ ПОПОВА

Продуцент: ТАТЯНА ИВАНОВА

Музика: ХРИСТО НАМЛИЕВ

С участието на: Асен Блатечки, Милена Маркова, Стефан Иванов, Невена Бозукова, Александър, Александров, Яна Маринова, Снежана Макавеева

Written by Мирена Керезова

Мирена е PR специалист и създател на LoveTheater.bg. Идеята за сайта се реализира през 2014. Тя е носител на PR Приз, връчван от БДВО, за комуникационната стратегия на LoveTheater.bg.

Leave a comment