LOGO

'

Да празнуваме с Пипи Дългото чорапче в Театър “София”

Да празнуваме с Пипи Дългото чорапче в Театър “София” Пипи с 50-то представление Full view

Любимата ни рижокоса и остроумна Пипи ще отпразнува 50-тото си представление на сцената на театър “София” на 19 септември от 11ч. Всички малки и големи авантюристи и почитатели на героинята са добре дошли да споделят празника и да изживеят безценните мигове на безгрижно детство в спектакъла с текст на Димитър Стефанов, по мотиви от “Пипи дългото чорапче” от Астрид Линдгрен.

Няма празник без веселие, подаръци и… торта! След представлението всички почитатели ще могат да се срещнат с Пипи и нейните приятели във фоайето на театъра, да похапнат торта и да се снимат заедно. Фотографът Теодора Борисова ще има грижата да запамети емоциите в снимки, които всеки родител ще може после да получи безплатно в електронен вид чрез фейсбук страницата на Театър “София”.

Всички харесваме Пипи, защото е едно необикновено момиче, което с различния си поглед към света успява да спечели приятели и да преодолее почти всяко препятствие. Повече за постановката тук, а истинският празник за веселите малчугани там – в Театър “София”.

Written by Деница Грудева

Деница обича красивото, а красивото е изкуство! Не понася неадекватности, затова се старае да влага адекватни усилия и емоции в работата си. Обича дизайна, простите, но смислени неща и простите, но смислени отношение между хората. Захласва се по изкуство, музика, реклама и графичен дизайн. Все хубави неща :)

Leave a comment