LOGO

'

Геро става част от трупата на МГТ “Зад канала”

Геро става част от трупата на МГТ “Зад канала” Геро се присъединява към МГТ “Зад канала” Full view

МГТ “Зад канала” обяви най-новото попълнение в редиците си. От септември месец обичаният Герасим Георгиев – Геро се присъединява към трупата точно навреме за юбилейния 25-ти сезон на столичния театър. По повод годишнината от “Зад канала” обещават много изненади, за които ще ви разкажем своевременно.

Геро е познат на широката публика основно с телевизионните си изяви. Импровизациите му в предаването “Горчиво” по bTV все още карат младоженците да се изчервяват при спомена за неудобните въпроси, а ролята му на водещ в “Господари на ефира” го превърна в любимец на телевизионните зрители.

През годините Геро се е изявявал в театрите в Габрово, Русе, Кърджали и Смолян. В столицата сме го гледали на сцените на Сатиричния театър, Театър 199, Театър “Българска армия”. От 2011 год. до момента Геро беше щатен актьор в Младежки театър “Николай Бинев”. Не е известно какво ще се случи след напускането му с нашумелите заглавия, в които участваше – “Господин Балкански”, “Някои го предпочитат…”, отличения с множество награди “Семеен албум”, но се надяваме да продължи да играе в тях.

Written by Елена Райнова

Елена обича да открива непознати светове без значение дали са скрити в сумрака на театралния салон или в причудливите форми на облаците. Животът й е пъстра смесица от антропология, пътешествия, йога, котки и розе.

Leave a comment