LOGO

'

Христо Мутафчиев се включва в журито на конкурса за есе “Театър, любов моя”

Христо Мутафчиев се включва в журито на конкурса за есе “Театър, любов моя” Журито на “Театът, любов моя!” Full view

В “Месец на театъра” ви призовахме да споделите любовта си към театралното изкуство, като се включите в нашия конкурс за есе “Театър, любов моя!” Получихме много искрени изповеди,  които ще получат подобаваща оценка от журито на конкурса.

Както обещахме, творбите ще бъдат прочетени и отличени от специално жури, което включва актьори от Театър “Българска армия”Театър “София” и Малък Градски Театър “Зад канала”, автори от LoveTheater.bg и представител от AzCheta.com – Сайтът за твоята книга, които са медиен партньор на конкурса.

Начело на търсачите на истинския театрален любител застава самият Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите в България. Представител на МГТ “Зад Канала” е младият и талант Владимир Зомбори, от Театър “Българска армия” – усмихнатата и винаги позитивна Гергана Данданова, а за Театър “София” ще чете Милена Стратиева – PR на театъра. Екипа на LoveTheater.bg гордо ще бъде представен от Мирена Керезова, Елена Райнова и Никея Петрова. От страна на нашите партньори от AzCheta.com ще журира книжният рицар Александър Кръстев.

Победителите ще бъдат обявени в началото на следващата седмица и ще спечелят обиколка на трите театъра, партньори на кампанията – ще имат възможността да надникнат зад кулисите, да се запознаят с обичаните от тях актьори и да се потопят във вълшебството отвътре*, а творбите им ще бъдат публикувани на сайта.

*Не се поемат разноските по пътуването и престоя на победителите.

Written by Деница Грудева

Деница обича красивото, а красивото е изкуство! Не понася неадекватности, затова се старае да влага адекватни усилия и емоции в работата си. Обича дизайна, простите, но смислени неща и простите, но смислени отношение между хората. Захласва се по изкуство, музика, реклама и графичен дизайн. Все хубави неща :)

Leave a comment