LOGO

'

Какво ново ще видим през есента в Театър „София”

Какво ново ще видим през есента в Театър „София” “Франкенщайн” Full view

Франкенщайн

В началото на миналия театрален сезон Театър „София” ни изненада с класиката „Анна Каренина”, този път ще открият с друго класическо произведение –  „Франкенщайн” от Ник Диър. Премиерата на представлението е на  27 септември. Режисьор на спектакъла е Стайко Мурджев, а актьорският състав включва Антон Григоров, Дария Симеонова, Калин Врачански, Мартин Гяуров, Михаил Милчев, Николай Димитров, Петя Силянова, Пламен Манасиев, Росен Белов, Симона Халачева, Юлиян Рачков.

Франкенщайн

 

„Алонсо” от Щефан Фьогел пък ще е второто заглавие в новия репертоар. Премиерата ще можем да видим на 11 октомври. Режисьор на постановката е Марий Росен, а в главните роли ще са актьорите – Лилия Маравиля, Стефания Колева – гост актьор, Пламен Манасиев, Ириней Константинов.

"Алонсо"

През целия септември ще можем да се насладим и на представления на открито. Повече за програмата на откритата сцена на театър “София” можете да видите тук.

Снимки: Simon Varsano Photography

Written by LoveTheater

LoveTheater.bg е сайтът за театър, в който може да намерите ревюта за театрални постановки, новини за спектакли, актьори, режисьори и събития, информация за програмаата на театрите в София и страната и множество любопитни материали.

Leave a comment