LOGO

'

Какво ще видим през есента в Театър 199 „Валентин Стойчев”

Какво ще видим през есента в Театър 199 „Валентин Стойчев” Театър 199 Full view

Няма нужда да чакаме есента, защото преди броени дни, като част от културната програма на Аполония, се състоя премиерата на постановката „Class” от Чарлс Еверед. Представлението е съвместен проект между театъра и Фондация „Аполония”. Режисьор е Владимир Пенев, а в главните роли ще видим Юлиан Вергов и Мила Люцканова. Текстът се поставя за първи път на европейска сцена. Постановката представя историята на творчеството, театъра и хората, свързани с театъра. Сюжетът се базира на отношенията между учител по актьорско майсторство и преуспяла млада киноактриса, която иска той да и дава частни уроци. На софийска сцена премиерата ще се състои на 28 септември.

Class

„Седем дни от живота на Симон Лаброс” от Карол Фрешет е втората премиерна постановка на театъра, която ще можем да видим на 28 октомври. Тя е дело на Стилиян Петров, а в актьорския състав влизат Йоана Буковска, Тигран Торосян и Димитър Живков.

Определено постановки, които си заслужават да се видят!

Written by LoveTheater

LoveTheater.bg е сайтът за театър, в който може да намерите ревюта за театрални постановки, новини за спектакли, актьори, режисьори и събития, информация за програмаата на театрите в София и страната и множество любопитни материали.

Leave a comment