LOGO

'

Кастинг за школата по актьорско майсторство за театър и кино на Башар Рахал

Кастинг за школата по актьорско майсторство за театър и кино на Башар Рахал Школа по актьорско майсторство за театър и кино на Башар Рахал Full view

Школата по актьорско майсторство за театър и кино на Башар Рахал започва кастинг за набиране на нови кандидати. Прослушването на желаещите ще се проведе на 24-25 септември на сцената на „Независим театър”.

Изискванията за кандидатите е да са на възраст между 13 и 30 години. Освен това, за кастинга трябва да подготвят един материал по избор – монолог от пиеса, откъс от проза, стихотворение или басня.

В школата кандидатите ще изучават, както актьорско майсторство за драматичен театър, така и тънкостите на играта пред камера. Двете изкуства ще се упражняват успоредно и така курсистите ще се научат да ги съпоставят и да правят разлика между тях. Освен Башар Рахал, преподавателския екип включва и Ралица Паскалева и Зафир Раджаб.

Записването вече започна и ще продължи до 23-ти септември. Повече информация за кандидатстването и самия курс може да намерите тук.

Written by LoveTheater

LoveTheater.bg е сайтът за театър, в който може да намерите ревюта за театрални постановки, новини за спектакли, актьори, режисьори и събития, информация за програмаата на театрите в София и страната и множество любопитни материали.

Leave a comment