LOGO

'

Кой още не е гледал “Улицата”?

Кой още не е гледал “Улицата”? Улицата на живо Full view

Повечето от екипа на LoveTheater.bg (да не кажа всички) сме деца на 90-те. Сигурна съм, че всеки с усмивка се сеща за своето деветдесетарско детство. Тогава Интернет тъкмо навлизаше, малко от нас имаха компютри, но пък редовно се заковавахме пред телевизорите вечер след дълга игра пред блока. Нямаше много какво да се гледа и изборът беше строго ограничен. Който не е гледал “Улицата” обаче, значи не е живял в 90-те 🙂 . А на когото му липсват Мая Новоселска и компания, има страхотната възможност да ги види отново на живо в мултимедийния спектакъл на Теди Москов на 13 юни от 19:00 часа в Зала 1 на НДК.

“УЛИЦАТА на живо” ще ни предложи поглед към нашите любими герои – какво се случва с тях днес, как се вписват в живота тук и сега, дали са се променили. Ще се срещнем отново с Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасим Георгиев–Геро и Малин Кръстев. И тъй като ще сме на живо, и музиката ще на живо – дело на Антони Дончев и неговия бенд. Сценографията и костюмите са поверени на Свила Величкова, а за картината и монтажа ще се погрижи Иван Москов. Асистент-режисьори на продукцията са Маргарита Бакърджиева и Атанас Атанасов.

На мен ми е адски любопитно да гледам “Улицата” през 2017 г. Защото “Улицата” събира целия живот през 90-те с всичките му солено-сладки вкусове и го поднася на зрителя като огромна мелба от талант и смях.

Билетите са в продажба на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

Written by Деница Грудева

Деница обича красивото, а красивото е изкуство! Не понася неадекватности, затова се старае да влага адекватни усилия и емоции в работата си. Обича дизайна, простите, но смислени неща и простите, но смислени отношение между хората. Захласва се по изкуство, музика, реклама и графичен дизайн. Все хубави неща :)

Leave a comment