LOGO

'

НАТФИЗ приема кандидати за едногодишни школи

НАТФИЗ приема кандидати за едногодишни школи natfiz Full view

До 1-ви октомври НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” ще приема кандидати за едногодишни школи за учебната 2016/2017г. в специалностите: актьорско майсторство, драматургия, режисура и монтаж на кратки филмови форми, фотография, операторска работа с видеотехника, анимация, звукозапис в малки екранни форми и танцови школи.

Организацията на школите за квалификация и през тази учебна година е свързана с Европейската инициатива за обучение през целия живот – Long life learning. Занятията ще се провеждат в рамките на една учебна година – два семестъра, общо 150 академични часа. Те са организирани вечер, по 3 часа – от 18:00 до 20:30 часа. Годишната такса е в размер на 900лв., докато семестриалната е 450лв.

Тези, които успешно завършат съответния курс ще получат удостоверение за квалификация от Академията. Записването за школите е от 30-ти септември, а занятията ще започнат на 1-ви октомври. За повече информация относно всеки от курсовете и записването можете да видите тук.

Written by LoveTheater

LoveTheater.bg е сайтът за театър, в който може да намерите ревюта за театрални постановки, новини за спектакли, актьори, режисьори и събития, информация за програмаата на театрите в София и страната и множество любопитни материали.

1 Comments

  • Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I ave really enjoyed browsing your blog posts. In any case I all be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    Reply

Leave a comment