LOGO

'

Сдружение на възпитаници на Академията ще работи за бъдещето на драматичния театър

Сдружение на възпитаници на Академията ще работи за бъдещето на драматичния театър НАТФИЗ Full view

Седем ръководители на класове по „Актьорство за драматичен театър“ от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ изпратиха обръщение към театралната и академична общност, с което канят заинтересованите да вземат участие в създаването на Сдружението на Театралите – Алумни, възпитаници и симпатизанти на Академията. На 27 март (неделя) от 10.00 часа в Голяма зала на Учебен драматичен театър ще се проведе среща за създаването на организацията.

Обръщението е подписано от професорите Атанас Атанасов, Здравко Митков, Ивайло Христов, Иван Добчев, Маргарита Младенова, Пламен Марков и Стефан Данаилов. Големите имена на българсия театър пишат още” “Ако сте сред хората, които желаят да споделят грижата и отговорността за бъдещето на българския драматичен театър – заповядайте!“. Потвърждение на присъствието се заявява до 20 март на pr.natfiz@gmail.com.

Ето и целия текст на писмото:

Pismo

Written by Мирена Керезова

Мирена е PR специалист и създател на LoveTheater.bg. Идеята за сайта се реализира през 2014. Тя е носител на PR Приз, връчван от БДВО, за комуникационната стратегия на LoveTheater.bg.

Leave a comment