LOGO

'

Студенти на проф. Стефан Данаилов с първи изяви на “Сцена на кръстопът”

Студенти на проф. Стефан Данаилов с първи изяви на “Сцена на кръстопът” клас проф. Стефан Данаилов Full view

На 13-ти септември от 20.00ч. на Камерна сцена в Драматичен театър Пловдив ще може да се насладите на представлението “Последно повикване” по текстове на Петер Турини и Харолд Пинтър, а в главните роли ще са младите таланти Радина Боршош, Явор Вълканов и Филип Буков (студенти на ПРОФ. СТЕФАН ДАНАИЛОВ в Националната академия за театрално и филмово изкуство). Тази година те ще са втори курс, но това не им пречи вече да се изявяват по родните сцени. Освен из българските филми и сериали, сега може да ги гледате като част от съпътстващата програма на фестивала “Сцена на кръстопът”. Режисьор на представлението е актьорът и преподавател –  Сава Драгунчев.
А ето какво сподели той за спектакъла:
Чувството за хумор, рефлективността и очарованието на Явор Вълканов, изящността, мощта и пастелните тонове на Радина Боршош и майсторското изпълнение в жанрово разнообразие на Филип Буков ще преплетат изключителните Петер Турини и Харолд Пинтър в препускащия бяг на търсенето на последния шанс, когато човек е най-уязвим и затова и най-истински. Младостта и талантът на едни от най-добрите студенти на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ ще възхищават, разсмиват и замислят публиката на Международния есенен театрален фестивал „Сцена на кръстопът“.

ВХОДЪТ  Е СВОБОДЕН!

ПОСЛЕДНО ПОВИКВАНЕ
по Петер Турини и Харолд Пинтър

режисьор: Сава Драгунчев,

участват:

Явор Вълканов, Радина Боршош и Филип Буков

Written by Маргарита (М.Т.)

Живея живот, изпълнен с вдъхновението на любовта. Свободата в изкуството и моето място сред тях. Радостта от възможността и смисълът в срещата. Полет и пътуване... Театърът е едно пътуване към безкрайността на въображението! Обич.

Leave a comment