LOGO

'

Театър Азарян с нова премиера – “Бягства”

Театър Азарян с нова премиера – “Бягства” “Бягства” Full view

Mалко преди коледните празници и два месеца след откриването си Театър Азарян в НДК е подготвил изненада за публиката. Премиерното представление “Бягства”, продуцирано от Двореца, ще се играе на 19 декември от 19:30 часа и на 20 декември от 18:00 часа.

Участници в новия проект са Милица Гладнишка и Полина Христова. Постановката е режисирана под формата на експеримент, визирайки загубата на идентичност и отдалечаването ни от самите себе си.

Текстът и режисурата са на Веселка Кунчева, известна ни от спектаклите “Вграждане” с награда Икар от 2013 г., “Аз, Сизиф”  с номинация за Икар 2014 г., “Момо” и  “Страх” с награда Икар 2015 г. Сценографията на спектакъла очаквано е дело на Мариета Голомехова.

Освен в изпълнение на една от главните роли, ще имаме възможност да се насладим на таланта на Милица Гладнишка и като композитор на театралната музика.

Милица

 

Written by LoveTheater

LoveTheater.bg е сайтът за театър, в който може да намерите ревюта за театрални постановки, новини за спектакли, актьори, режисьори и събития, информация за програмаата на театрите в София и страната и множество любопитни материали.

Leave a comment