LOGO

'

Театър “София” провеждат кастинг за главните роли в пиесата “Малката русалка”

Театър “София” провеждат кастинг за главните роли в пиесата “Малката русалка” Международен фестивал на монодрамата – Варна Full view

Театър „София” обявява кастинг за най-новото си представление „Малката русалка” по текст на Х. Кр. Андерсен. Режисьор на постановката е Василена Радева.

Търсят се актьори за ролята на русалката и на принца. Важно е да притежават визия, отговаряща на героите в приказката. За момичетата е добре да имат детско излъчване, фино телосложение, да могат да пеят и танцуват. Критериите за момчетата са да са със стройна фигура и да имат добра движенческа и говорна култура.

Кастингът ще се проведе на голяма сцена в Театър „София” на 26 септември. Актьорите трябва да подготвят кратък драматичен монолог, който да представят, без значение от произведението.

Крайният срок за записването е 22 септември. Повече информация за кастинга, можете да намерите тук.

А ние пожелаваме успех на всички кандидатстващи!

Written by LoveTheater

LoveTheater.bg е сайтът за театър, в който може да намерите ревюта за театрални постановки, новини за спектакли, актьори, режисьори и събития, информация за програмаата на театрите в София и страната и множество любопитни материали.

Leave a comment