LOGO

'

Трите мечки продължават с есенно турне

Трите мечки продължават с есенно турне Facebook: Three Bears Entertainment Full view

Любимото ни трио – Юлиян Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров a.k.a Three Bears Entertainment обявиха програмата за своето есенно турне. След успешната си първа обиколка по големите градове на България, Мечодрусът (бусът на мечките) ще спре и в по-малки български градове, където интересът към постановките на актьорското трио е голям.

Турнето започва на 2-ри септември от Пловдив, преминава през Сандански, Петрич, Казанлък, Ямбол, Козлодуй, Свищов и още много други. Последната спирка е Ихтиман на 14-ти октомври. „Спанак с картофи“ или  „Арт“ ще се играе във вашия град и кога, може да видите тук. А във видеото може да видите част от преживяванията на трите мечки по време на първото им турне. С нетърпение очакваме новите им подвизи! 🙂

Written by Деница Грудева

Деница обича красивото, а красивото е изкуство! Не понася неадекватности, затова се старае да влага адекватни усилия и емоции в работата си. Обича дизайна, простите, но смислени неща и простите, но смислени отношение между хората. Захласва се по изкуство, музика, реклама и графичен дизайн. Все хубави неща :)

Leave a comment