LOGO

'

Включи се в национален фестивал „Театър без граници“ за непрофесионални трупи и театри

Включи се в национален фестивал „Театър без граници“ за непрофесионални трупи и театри Национален театрален фестивал в Самоков Full view

Любителите на театъра имат прекрасна възможност да се впуснат в приключение на петото издание на фестивала „Театър без граници“ , а добрата новина е, че тук липсата на професионален опит e безспорен бонус!

Събитието ще се проведе между 24 и 29 октомври в читалище-паметник „Отец Паисий -1859“, Самоков. Участие могат да вземат аматьорски театрални трупи и читалищни театри от цялата страна. Спектаклите, с които любителите ще се включат в събитието, трябва да бъдат с времетраене 90 минути, като жанрово ограничение няма. Целта на фестивала е популяризирането на театралното изкуство в района и стимулиране на интереса към него у младите хора.

Кандидатите трябва да изпратят рекламни материали за спектакъла, CV на творческия колектив, както и пълен запис на спектакъла на DVD и CD в AVI формат не по-късно от 20.09.2016 г. Видеозаписът е нужен за извършване на селекция за участие в конкурсната програма.

От екипа на Love Theater пожелаваме на всички участници успех!

Written by LoveTheater

LoveTheater.bg е сайтът за театър, в който може да намерите ревюта за театрални постановки, новини за спектакли, актьори, режисьори и събития, информация за програмаата на театрите в София и страната и множество любопитни материали.

Leave a comment