LOGO

'

Всичко, от което имаш нужда, в новата постановка “All you need is WOW”

Всичко, от което имаш нужда, в новата постановка “All you need is WOW” Всичко, от което имаш нужда е “WOW” Full view

В седмицата на любовта има ли нещо по-важно от самата любов? Дори и да не даде отговор на този въпрос, премиерният спектакъл на Фари Арт “All you need is WOW“, ще каже какво е “Всичко, от което имаш нужда”. Филип Аврамов и Ива Караманчева ще се разкрият първо пред публиката на Театър Българан във Варна на 11 февруари.

Под режисурата на Георги Михалков главният герой, неприлично добър в професията си, отива при една “дама”, която се оказва много повече от елитна проститутка. Стандартаната услуга, която предлага, преминава в интимен личен разговор със сериозни теми, разказани и разиграни по възможно най-смешния начин.

“Ако ви е писнало от всичките тези точка и запетаи, елате да видите едно представление с малко многоточия, много въпросителни и още повече удивителни. Спектакълът е едно отпускащо и въздействащо, емоционално и зареждащо изживяваване”, описват постановката създателите ѝ и ни дават обещание за силно смешно, слабо страшно и поносимо тъжно пътуване към неминуем хепиенд.

Премиерата на софийска сцена е на 18 февруари в театър “Открита сцена”.

Written by Мирена Керезова

Мирена е PR специалист и създател на LoveTheater.bg. Идеята за сайта се реализира през 2014. Тя е носител на PR Приз, връчван от БДВО, за комуникационната стратегия на LoveTheater.bg.

Leave a comment