LOGO

'

За нас

bannerlogoТеатърът създава илюзия, която пренася зрителите в друга реалност. В LoveTheater.bg Ви разказваме за нашите пътувания през портала на сцената, защото според нас изкуството не е самоцелно, то се ражда от отраженията в своите последователи.

LoveTheater.bg се превърна в своеобразна платформа за сценичното изкуство, чрез която предаваме своята страст и на другите, без претенция за професионална театрална критика. По-важна за нас е възможността да споделим какво ни се случва в салона като публика, която се наслаждава и обича театъра.

LoveTheater.bg е сайтът, посветен на театъра, в който освен ревюта на постановки, ще научавате последните новости за сцената в София и страната, ще четете интервюта с известни и изгряващи творци, ще се забавлявате с любопитни материали, свързани с изкуството. И всичко това е

“От любов към театъра”

Такъв е не само слогънът на LoveTheater.bg, но и мисията ни – да разпространи тази любов до възможно най-много хора. Основна насоченост в работата на сайта е достигането до младите поколения, защото вярваме, че любовта към изкуството може да завладее всеки, ако се случи навреме и бъдат показани магията и страстта на театъра.

Театралната същност на екипа има дългогодишни корени заради общото “минало” на част от него. Мирена, Деница Димитрова и Никея за първи път се сблъскват с великото изкуство по време на заниманията си в Младежка Театрална Студия “Сцена 99”  в града на липите – Стара Загора. Момичетата тръгват по своите професионални пътища, но отново ги събира идеята на Мирена за сайт за театър, която стартира през август 2014 г. с блог и facebook страница.

От януари 2015 г. вече официално функционира и lovetheater.bg. Всички от екипа имат някаква връзка помежду си – приятелство, работа, общи страсти, но най вече любовта към театъра.

Може да се запознаете с целия екип на сайта ТУК.